Profil

Mekaniker og autoværksted med erfaring i højsædet

Hvis du leder efter en automekaniker med mange års erfaring, er du kommet det rette sted. H.L. Auto har eksisteret siden 1984.  René og Michael overtog autoværkstedet i Randers i 2007 og vi er din garanti for kvalitetsarbejde, hvilket betyder at vi vil gå rigtig langt for at gøre vores kunder tilfredse.

Uanset hvilket bilmærke du kører i, kan vi hjælpe dig tilbage på landevejen, da vi kan lave alle bilmærker – nye som gamle også under fabriksgaranti. Desuden yder vi 3 års garanti på reservedele og Bridgestone dæk. Samtlige af vores leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Skal kompetencer og uddannelse gå i ét?

I det daglige er vi tre mænd på værkstedet, hvor du enten vil blive mødt af vores mekanikere René og Michael eller vores lærling. Vi har altid vores udstyr i orden og går meget op i at vedligeholde det. Derudover sørger vi for at holde os opdateret inden for, hvad der sker i branchen. Vi bestræber os på altid at blive bedre inden for vores fag, for bedre at kunne hjælpe dig som kunde.

Som AutoMester er vi løbende på efteruddannelse for at kunne lave fremtidens biler. Faktisk blev René i 2016 uddannet Autotekniker, hvor Michael i 2014 tog en efteruddannelse som Karrosseritekniker. Alt i alt gør vi meget ud af at styrke vores kompetencer, så vi bedre kan hjælpe dig!

Mere end en automekaniker 

Biler i alle afskygninger fanger vores interesse. Udover at hjælpe vores mange kunder med bl.a. reparationer eller serviceeftersyn, bruger vi meget af vores fritid på arrangementer inden for Motorsport – herunder DragRace. På den måde, at vi i ny og næ får utraditionelle biler på værkstedet, som eksempelvis gamle- og amerikanske veteranbiler. Vi elsker at arbejde med ældre biler, da det er meget anderledes end nutidens biler. 

Kontakt os i dag!

Uanset om du kører Benzin, Diesel eller EL, om opgaven er stor eller lille, eller skal skifte til vinter- eller sommerdæk, har udfordringer med undervognen eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe dig og din bil tilbage på sporet! Vi kan træffes på telefon 86 43 62 62 og holder til i Randers, Østjylland.

Telefon & Mail

86 43 62 62

info@hlauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder