Serviceeftersyn i Randers

Er det tid til serviceeftersyn? Og leder du efter et troværdigt, professionelt autoværksted i Randers, der kan hjælpe med et bileftersyn? Så er H.L. Auto en fornuftigt samarbejdspartner. Vi arbejder målrettet mod at skabe færrest mulige drift- og sikkerhedsproblemer og forebygger i den forbindelse eventuelle skader og reparationer.

Hvor ofte skal min bil til service?

Det er forskelligt, hvor ofte din bil skal have foretaget et serviceeftersyn. Alder, årgang, mærke og brug er f.eks. faktorer, der spiller ind. Men én ting er sikkert – før eller siden skal alle biler til syn. 

Intervallet for serviceeftersynet er oftest et sted mellem 10.000 og 30.000 km. Hvad enten du kører Ford, Mazda, VW eller Audi er vores mekanikere behjælpelige og tilbyder altid den rette vejledning, så du opnår den bedste køreglæde. Kører du under dette interval, anbefales det at få foretaget et serviceeftersyn mindst én gang om året. 

Serviceeftersyn på alle bilmærker

Hos H.L. Auto udfører vi serviceeftersyn på alle bilmærker fra vores værksted i Randers. Omfanget af eftersynet kommer an på din bilmodel og motortype, men kan også variere pga. dit kørselsmønster.

Flere forskellige typer serviceeftersyn 

Hvad enten du behøver et simpelt eftersyn af din bil eller en mere omfattende behandling, står vi H.L. Auto parat med mekanikere der kan hjælpe. Der findes som udgangspunkt tre forskellige slags serviceeftersyn:

  • Olieservice: Det grundlæggende serviceeftersyn.
  • Lille eftersyn: Kontrol og vurdering af bilen.
  • Stort eftersyn: En mere omfattende kontrol og vurdering af bilen.

Du kan naturligvis kontakte os, hvis du ønsker mere information om de forskellige typer serviceeftersyn. Med mange års erfaring vurderer vi, hvilket serviceeftersyn netop din bil behøver.

Kontakt os i dag og hør mere om serviceeftersyn

Kontakt os i dag og høre mere om bl.a. de forskellige krav og serviceringer, der er til din bil. Det sikrer dig den bedste service og det billigste resultat, når du behøver en troværdig automekaniker, som kan foretage et serviceeftersyn nær Randers og resten af Østjylland. Fang os på tlf. 86 43 62 62.

Udover serviceeftersyn sælger vi også dæk og udskifter vinter- og sommerdæk

Telefon & Mail

86 43 62 62

info@hlauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder