Værksted i Randers i Østjylland

Reparation af

  • Biler

Salg af

  • Biler

Brug for et professionel værksted i Randers?

H. L. Auto dit lokale AutoMester autoværksted i Randers.

Vi foretager top professionelle serviceeftersyn, og sælger og skifter vinterdæk og sommerdæk. Vi foretager også mindre biloperationer samt større operationer på biler.

Tilmed får du 3 års garanti på de reservedele, du køber hos os.

Hvad er et godt autoværksted for dig?

Når vi siger god service – og det siger vi – så beskriver vi et autoværksted, der tager sig af alle bilmærker og alle årgange. Vi taler om et bilværksted, der er godkendt til at foretage serviceeftersyn og reparationer. Vi taler også om en mekaniker i Østjylland, som tager sine kunders situation alvorligt. En, som holder alle sine aftaler. Leverer til tiden og leverer præcis det, der blev aftalt.

Hvad med dig – hvad forbinder du med et autoværksted med god service?

AutoMester Randers – din garanti for et ordentligt håndværk.
Som mange kunder allerede ved, er der flere gode grunde til at få foretaget sine serviceeftersyn hos et AutoMester værksted. Nyvognsgarantien bevares nemlig, så længe du blot sørger for at overholde alle serviceeftersynene og få AutoMester stemplet i din servicebog hver gang. Det kan man vist kun sige gode ting om.

Kig ind for en snak om biler, serviceeftersyn og reparationer

Du er meget velkommen til at kigge forbi på Alsikevej 20 i Randers, eller ringe på tlf: 86 43 62 62 og stille alle de spørgsmål om vores autoværksted og serviceeftersyn, du kan komme i tanke om. Sammen kan vi se på, hvad det vil koste at få din bil til at blive tjekket og klar. Og vi giver naturligvis altid et konkurrencedygtigt tilbud på alle vores services.