Service af hybridbil

Reparation af

  • Biler

Salg af

  • Biler

Forskel på service af brændstofbil og hybridbil?

Da hybridbiler både har en brændstofmotor og kører på et batteri, vil begge dele skulle efterses, når du kører din hybridbil til service. Motoren skal efterses med olie, filter og andet, mens batteriet kræver et væsentlig mindre eftersyn, da færre dele kan slides. Da motoren ofte vil have brug for service hurtigere end batteriet, vil du ca. skulle til service med din hybridbil lige så ofte, som man vil tage en brændstofbil til service. Præcis hvornår din hybridbil skal til service kan være svært at sige, da det afhænger af mærke, model, alder og stand, så derfor anbefales det altid at følge fabrikantens forskrifter og vores anbefaling.

 

Kontrol af bremser på hybridbil

Grundet batteriet i en hybridbil, vil man ofte motorbremse ved at slippe speederen i en el- eller hybridbil, frem for at bruge bremsen, som man vil gøre i en brændstofbil. Derfor udsættes bremserne ikke altid for så meget slid og brug, og de kan derfor sætte sig fast eller samle rust og skidt, som nedsætter bremseevnen på længere sigt. Til service på hybridbiler vil bremserne derfor eftergås nøje, så mekanikeren er sikker på, at bremserne fungerer optimalt og ikke lider under ikke at blive brugt så ofte.

 

Hvad koster service på hybridbil?

Prisen for service afhænger altid af den enkelte bil. Alt efter mærke, stand, alder og fabrikantens forskrifter, kan det være meget forskelligt, hvor ofte service på hybridbiler er nødvendigt, og hvad prisen bliver.

Hos HL Auto i Randers har vi stor erfaring, samt er uddannede og har certifikat til at udføre service på el- og hybridbiler, så du altid kan være sikker på at få det højeste niveau af service med på farten, når du kører din bil ind på vores værksted. Vi servicerer hybridbiler fra hele Østjylland, og vi står altid klar til at hjælpe. Ring til os på telefon: 86 43 62 62 og hør mere.