Sommerdæk

Er vinteren forbi, og er det tid til nye sommerdæk? Så er H.L. Auto en fornuftig samarbejdspartner. Vores mekanikere har mange års erfaring med skift af dæk, og tilbyder den rette service af din bil, når I mangler dækservice i Randers og resten af Østjylland.

Det er vigtigt, at du finder sommerdæk, der passer til både dig og din bil. Fuldt funktionsdygtige sommerdæk er essentielle for din køreglæde, men også din sikkerhed og benzinøkonomi. I den forbindelse står vi parat med vejledning og effektiv service, når det er tid til at skifte vinterdækkene ud. 

Hvornår skal man skifte til sommerdæk?

Når temperaturen ligger stabilt over 7 grader, er det tid til at skifte til sommerdæk.

Sommerdæk om vinteren

Vi anbefaler altid, at du får skiftet dine sommerdæk, når temperaturen rammer ca. 7 grader. Det kan være farligt at køre på sommerdæk om vinteren. Sommerdæk er mindre effektive om vinteren, da de kan sprække ved en konstant temperatur under 7 grader. Sommerdæks slidbane er ikke ligeså dyb, som på vinterdæk. Derfor er sommerdæk gode til regn og mindre gode til sne.

Mange forskellige sommerdæk 

Ligesom et vinterdæk er essentielt for optimal køreglæde, når temperatuen falder, og vejene bliver glatte – ligeså vigtige er sommerdæk for din køreglæde, når temperaturen stiger, og vejene bliver varmere.

Hos H.L. Autoværksted i Randers har vi mange forskellige sommerdæk, der kan indfri enhver forventning. Det er blevet markant nemmere at finde netop de dæk, du leder efter – og i den forbindelse tilbyder vi vores hjælp. Alle nye dæk er markeret efter, hvordan de klarer sig i regnvejr, ligesom deres støjniveau og påvirkning af brændstoføkonomien også kan identificeres.

Kontakt os i dag omkring dæk 

Husk, at det er vigtigt at skifte til sommerdæk. Vinterdæk bliver 20% hurtigere brugt end normalt, når de bruges om sommeren. Vi anbefaler derfor at skifte til sommerdæk – også selvom, du ikke kører særlig meget.

Kontakt os i dag og få et indblik i de mange muligheder omkring nye sommerdæk. Fang os på tlf. 86 43 62 62. Du er også velkommen til at komme forbi vores værksted på Alsikevej 20 i RandersVi står altid klar til at rådgive om, hvilke sommerdæk der passer bedst til din bil og dine behov. 

Se vores store udvalg af dæk her.