Sommerdæk

Er vinteren forbi, og er det tid til nye sommerdæk? Så er H.L. Auto en fornuftig samarbejdspartner. Vores mekanikere har mange års erfaring med skift af dæk, og tilbyder den rette service, når I mangler dækservice i Randers og resten af Østjylland.

Det er vigtigt, at du finder sommerdæk, der passer til både dig og din bil. Fuldt funktionsdygtige sommerdæk er essentielle for din køreglæde, men også din sikkerhed og benzinøkonomi. I den forbindelse står vi parat med vejledning og effektiv service, når det er tid til at skifte vinterdækkene.

Mange forskellige sommerdæk 

Ligesom et vinterdæk er essentielt for optimal køreglæde, når temperaturen falder, og vejene bliver glatte – lige så vigtige er sommerdæk for din køreglæde, når temperaturen stiger, og vejene bliver varmere.

Hos H.L. Autoværksted i Randers har vi mange forskellige sommerdæk, der kan indfri enhver forventning. Det er blevet markant nemmere at finde netop de dæk, du leder efter – og i den forbindelse tilbyder vi vores hjælp. Alle nye dæk er markeret efter, hvordan de klarer sig i regnvejr, ligesom deres støjniveau og påvirkning af brændstoføkonomien også kan identificeres.

Kontakt os i dag omkring dæk 

Husk, at det er vigtigt at skifte til sommerdæk. Vinterdæk bliver 20% hurtigere brugt end normalt, når de bruges om sommeren. Vi anbefaler derfor at skifte til sommerdæk – også selvom, du ikke kører særlig meget.

Kontakt os i dag og få et indblik i de mange muligheder omkring nye sommerdæk. Fang os på tlf. 86 43 62 62. Du er også velkommen til at komme forbi vores værksted på Alsikevej 20 i Randers.

Telefon & Mail

86 43 62 62

info@hlauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder